Dochter van Mies - Uithoorn aan de Amstel

De dochter van Mies

Interieur - Ontwerp - Advies

Op 10 november 2012 ging een grote wens van mij, Daniëlle, in vervulling; een eigen woon- & cadeauwinkel met een ontwerpstudio. Mijn liefde voor het vak heb ik al jong opgedaan in ons huidige pand waar toentertijd ook een woonwinkel gevestigd zat. De winkel is mooi te combineren met mijn ontwerpstudio, omdat ik u als klant op deze manier artikelen kan laten zien en voelen die mogelijk ook in uw interieur passen. Onder het genot van een kopje koffie of thee neem ik graag al uw woonwensen met u door. Bij een verdere samenwerking kom ik graag bij u thuis alles inmeten en zodra de producten binnen zijn ook zelf monteren en inrichten. Alles is dus in één hand. Service is daarbij voor ons zeer belangrijk, zowel bij het inrichten van uw woning als bij ons in de winkel.

Voor ons assortiment hebben wij er voor gekozen eigentijdse en unieke woonaccessoires en cadeauartikelen te combineren met hippe babyproducten. Ook kunt u bij ons terecht voor een gepersonaliseerd cadeau. Kortom er is voor ieder wat wils.

Irene, Anita en Joyce maken van jouw cadeau graag een feestelijk pakketje dat leuk is om te geven. Zij heten je graag van harte welkom in onze winkel aan de Schans 23. Kom gezellig langs om kennis te maken met ons assortiment en onze service en laat je verrassen.

De dochter van Mies

 • Schans 23
  1421 BA Uithoorn

 • 0297-217076

 • Ma: Gesloten
  Di: Gesloten
  Wo: 10:00 – 17:30
  Do: 10:00 – 17:30
  Vrij: 10:00 – 17:30
  Za: 10:00 – 17:00
  Zo: Gesloten