Zoeken
Generic filters
RECREEREN

Actie voor kids in De Kwakel op Hemelvaartsdag!

5 mei 2021, De Kwakel

Even klaar met beeldschermen en binnen zitten, het is tijd voor actie! Op Hemelvaartsdag kunnen kinderen in de basisschoolleeftijd (ongeveer vanaf zes jaar) bij vier Kwakelse bedrijven meedoen aan een avontuurlijke hike.

De route voert over dijkjes, over de zeven heuveltjes van de Vuurlinie en dwars door de polder. Onderdeel van het Kwakelse avontuur:

  • Een droog parcoursje bij Poldersport
  • Klimmen en klauteren bij Amstelhof
  • Je weg vinden in het spannende bamboedoolhof bij Nirwana en kruipen en sluipen door het verduisterde gangenstelsel van de Ruïne van Steenwyck
  • Klimmen in het vliegtuigje op de Schipholheuvel bij B&B In den Ossewaerd, waarna je zelf een pannenkoek mag bakken.

Deelname kost maar 10 euro per kind en dat is inclusief alle activiteiten onderweg, de pannenkoek en diverse versnaperingen zoals een zakje chips, een Raketje en een versierde cupcake.

De horecagelegenheden zijn geopend voor afhaal. De meelopende ouders, begeleiders en broertjes of zusjes kunnen onderweg heerlijke appeltaart, een broodje knakworst of Flammkuchen bestellen.

Starten kan op donderdag 13 mei tussen 11.00 en 14.00 uur bij Poldersport De Kwakel (Boterdijk 91) of bij B&B In den Ossewaerd (Vuurlijn 50, parkeerplaats KDO). De route is toegankelijk voor mensen met een kinderwagen, hun route loopt af en toe via een pad naast de avontuurlijke wandelroute.

INFORMATIE
Inschrijven
MEER TE DOEN