Zoeken
Generic filters
WONEN

3D visualisatie rotonde

25 juni 2021, Uithoorn

Ter gelegenheid van het 200-jarig bestaan van de gemeente Uithoorn komt er een kunstwerk op de nieuwe rotonde in het centrum. Burgemeester Pieter Heiliegers nodigde in februari alle inwoners van de gemeente uit om woorden te bedenken voor op het kunstwerk. Uit alle inzendingen zijn door een jury 8 woorden gekozen, en deze zullen gaan prijken op de nieuwe rotonde op de kruising van de Maximalaan en de Laan van Meerwijk.

Hoe dat eruit gaat zien, ziet u in deze 3D visualisatie van het kunstwerk.

Dorpsdichter van Uithoorn, Gerardo Insua Teijeiro, heeft de 8 woorden verwerkt in een prachtig gedicht. Van de voordracht van zijn gedicht is deze video gemaakt. Het gedicht zal binnenkort te lezen zijn, op een tijdelijk bord aan de gevel van het Gemeentehuis.

INFORMATIE

Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden aan het nieuwe verkeersplan Uithoorn maakt de gemeente Uithoorn gebruik van de BouwApp. Via deze app brengen zij u direct op de hoogte van werkzaamheden en andere ontwikkelingen. Daarnaast kunt u makkelijk contact opnemen met de omgevingsmanager als u vragen of opmerkingen heeft.

Download de BouwApp 
De BouwApp is als volgt op uw mobiele telefoon of tablet te downloaden:

  • Scan de QR-code, of ga naar de appstore om de app gratis te downloaden.
  • Zoek in de app naar Verkeersplan centrum Uithoorn
  • Open het project en klik op ‘volgen’
  • Selecteer betreffende doelgroep