Zoeken
Generic filters
EVENEMENT

Uithoorn Beachmasters

15 juli 2021, Uithoorn

Op zaterdag 28 en zondag 29 augustus vindt het eerste Uithoorn Beachmasters beachvolleybaltoernooi plaats. Dit zomerse spektakel speelt zich af op de parkeerplaats van Amstelhof Sport & Health Club in De Kwakel, dat tijdelijk verandert in een strand met twee heuse zandvelden.

Er kunnen in totaal 40 teams deelnemen, 20 teams op zaterdag en 20 teams op zondag. Op beide dagen wordt  één team uitgeroepen tot winnaar van Uithoorn Beachmasters 2021.

Trommel dus je vrienden, familie, buren, collega’s, verenigings- of teamgenoten op en stort je in dit sportieve avontuur. Lekker buitenspelen met de voeten in het zand!

TEAMINDELING

Om het speelplezier en de spanning te verhogen, moet een team voldoen aan een aantal eisen. Een team bestaat uit 6 tot 8 spelers. Er wordt gespeeld met 6 veldspelers, waarvan minimaal 2 dames. Je kunt 2 spelers laten indraaien, als er maar altijd 2 dames in het veld te staan. Per team mogen maximaal 2 competitiespelende volleyballers tegelijk actief aan het spel deelnemen.

De kosten voor deelname bedragen € 20,- per team.

INFORMATIE
Nu inschrijven
HOOFDSPONSOR