Zoeken
Generic filters
TE DOEN

Weer open

25 juli 2021, Uithoorn

Na een sluiting van anderhalf jaar in verband met de coronamaatregelen gaat zondag 1 augustus de Tuin Bram de Groote weer open voor belangstellenden. Tussen 13.00 en 16.00 uur ben je van harte welkom om te genieten van een uniek stukje natuur.

De uitbundige bloeiperiode van de maanden juni en juli gaat onverminderd door. Zo staat de trompetboom in volle bloei en zijn er langs de oever kattenstaarten en moerasspirea te
bewonderen.

De Tuin van Bram ligt op de hoek van de Boterdijk en de Elzenlaan in Uithoorn. Je kunt nu naar binnen via de zijingang tegenover de werkschuur (Elzenlaan 27). Fietsen kunnen worden gestald bij de werkschuur. De toegang is gratis. Een dringend verzoek aan alle bezoekers: bij klachten blijf thuis en houd 1,5 m. afstand.

MEER INFORMATIE
Naar Facebookpagina
MEER TE DOEN