Zoeken
Generic filters
EVENEMENT

Kunstroute Qua Kunst & Ambacht

30 & 31 oktober 2021, Uithoorn

Op zaterdag 30 en zondag 31 oktober kun je kennis maken met verschillende kunstvormen, tijdens de kunstroute Qua Kunst & Ambacht in De Kwakel. Zo’n 30 zelfstandig opererende kunstenaars en 2 kunstenaarsgroepen laten dit weekeinde tussen 12:00 – 17:00 uur op 11 locaties hun werk zien. En omdat het de 20e editie betreft, wordt dit gevierd met zangduo “LAAT MAAR”, die langs de locaties trekt. Met muziek over het dagelijks leven, inclusief gênante gebeurtenissen, proberen zij het publiek zoveel mogelijk te entertainen en te raken.

De volgende kunstvormen zijn o.a. te bewonderen:

Beelden
Fotografie
Keramiek
Muziek
Schilderen/ tekenen
Textiel

Op verschillende locaties is ook voor de kinderen iets leuks georganiseerd en langs de route vind je hapjes en drankjes.

Kortom, twee gezellige en kunstzinnige middagen in De Kwakel.

INFORMATIE
Naar website