Zoeken
Generic filters
EVENEMENT

Ondermijningscontainer

16 oktober 2021, Uithoorn

Op zaterdag 16 oktober kun je langsgaan bij de Ondermijningscontainer op het Amstelplein. Afgelopen woensdag, 13 oktober stond de container ook op het Zijdelwaard. Het doel is publiek voor te lichten over de herkenning en gevaren van ondermijning op de gebieden van cocaïnehandel, hennepteelt en synthetische drugs. In de container ziet de bezoeker de gevaren van productie en in welke georganiseerde criminaliteit het zich bevindt.

In de container kun je rondlopen en krijg je meer informatie over de materialen, gebruik en de criminaliteit achter de handel. Het ligt vol met aanwijzingen en materialen die bij verschillende soorten productie wordt gebruikt.

Wil je meer weten?

Neem een kijkje op hun website of kom zaterdag langs op het Amstelplein.

INFORMATIE
Naar website