Generic filters
EVENEMENT

Bezoek de slaapkamer van Sinterklaas

Winkelcentrum Zijdelwaard, Zijdelwaardplein 60, Uithoorn

Op zaterdag 3 december kun je in winkelcentrum Zijdelwaard de slaapkamer van Sinterklaas bezoeken. Tussen 11.00 en 16.00 uur kunnen er elk half uur 15 kinderen op bezoek bij de Sint en zijn Pieten. De activiteiten, zoals knutselen en schminken, duren elke keer ongeveer 20 minuten per tijdsblok. Natuurlijk kan je ook met hen op de foto.

En er is nog meer. Want zou jij willen weten hoe de Sint in het winkelcentrum terecht is gekomen? Dan kun je GRATIS in filmtheater GERRIT de film ‘Sinterklaas is Dakloos’ bekijken.

Er zijn voorstellingen om:

15.30 uur
16.10 uur

Elke voorstelling kan door 50 personen (kinderen & begeleiders) bekeken worden, dus ook hier vooraf even je bioscoopstoel reserveren.

MEER INFORMATIE

Voor zowel het reserveren van een bezoek aan de slaapkamer van Sinterklaas in winkelcentrum Zijdelwaard als de voorstelling van de film ‘Sinterklaas is Dakloos’ in filmtheater GERRIT kun je terecht op de site van het winkelcentrum.

RESERVEREN
MEER EVENEMENTEN

Op 14 december organiseert Platform Uithoorn Schiphol Hinderbeperking (PUSH) een informatieavond over de ontwikkelingen rondom…

Onder de bezielende leiding van dirigent Simon Stelling zingt kamerkoor Cantibele op 18 december 2022…