EVENEMENT

43e Editie van het Ute Hoirne Wijnschuur Culinair Open Staat

T.C. Uithoorn | Hollandse Dijk 3, 1422 LH Uithoorn

Tennisclub Uithoorn is trots om de 43e editie van het Ute Hoirne Wijnschuur Culinair Open aan te kondigen, dat zal plaatsvinden van 22 tot en met 30 juni 2024. Dit jaarlijks terugkerende evenement belooft groter en smakelijker te worden dan ooit, mede mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsor De Wijnschuur.

CULINAIR TENNISSPEKTAKEL OP TOPNIVEAU

Elke speeldag biedt niet alleen spannende tenniswedstrijden, maar ook een uniek culinair feest, verzorgd door top-restaurants uit de regio. Bezoekers kunnen zich verheugen op een diversiteit aan smaakvolle gerechten, waaronder de terugkeer van onze befaamde biefstukken op de zaterdagavond.

OPEN VOOR ALLE TENNISSPELERS

Het toernooi staat open voor deelname in enkel-, dubbel- en gemengd dubbelspel, met categorieën variërend van 4 t/m 8. Dit jaar zijn er ook weer verliezersrondes, mits de planning dit toelaat.

EEN OPROEP AAN NIET-SPELERS

Ook wie niet van plan is de tennisracket op te pakken, nodigen we van harte uit om als toeschouwer de wedstrijden bij te wonen. Geniet van het topniveau tennis en de culinaire hoogstandjes. Vergeet niet een glaasje wijn te proeven van onze hoofdsponsor De Wijnschuur, bekend om hun uitstekende wijnselectie.

FANTASTISCHE PRIJZEN TE WINNEN

Elke dinsdag en vrijdag tijdens het toernooi vinden er verlotingen plaats, waar prachtige prijzen te winnen zijn. Mis deze dagen niet!

INFORMATIE

Inschrijven voor het evenement kan via onderstaande knop.

INSCHRIJVEN
MEER EVENEMENTEN

Met trots kondig ik een waanzinnig dans-uur aan op de dinsdagavond van 20.00 tot 21.00…

Waar de specialiteit van DJ Appelmoes muziek uit de jaren ’80 en ’90 is, kent…

Op 21 mei start de Avond4daagse. Een 4 daags evenement waarbij deelnemers van alle doelgroepen…

Wilt u uw dichtvaardigheden ontdekken of verder ontwikkelen? Het BSPU organiseert o.l.v. dorpsdichter Peter Borghaerts…