EVENEMENT

Kerst met Koningsberger

De Schutse, De Mérodelaan 1, 1422 GB Uithoorn

'Kerst met Koningsberger’ Kerstconcert met Maarten Koningsberger (bariton) en Matangi Strijkkwartet.

‘Maarten Koningsberger is een geboren liedzanger. Zijn stem is zuiver, soepel, mooi van timbre, beheerst in dynamiek. Hij kan met een enkele frase meteen de juiste sfeer raken en communiceert uitstekend met zijn publiek. Eerst en vooral is Koningsberger een verhalenverteller’, aldus dagblad Trouw na een recital van deze Nederlandse bariton.

Voor dit originele Kerstconcert neemt hij zijn vrienden van het befaamde Matangi Strijkkwartet mee. Samen brengen ze kerstmuziek van klassieke componisten, bijvoorbeeld ‘Wiegenlied’ van Brahms en ‘Noël’ van Fauré, maar ook kerstliedjes uit de volksmuziek (‘Il est né le divin enfant’) en lichtvoetig kerstrepertoire zoals  ‘Jingle Bells’ en ‘Let it snow!’. Ook Godfried Bomans en Jules de Korte komen voorbij… Ter afwisseling speelt Matangi muzikale intermezzo’s, o.a. van Schubert en Mendelssohn. Een verrassend en veelzijdig programma! Het publiek zal ongetwijfeld in een warme kerstsfeer komen.

INFORMATIE

Aanvang: 14:30 uur

Vanaf ongeveer een week voorafgaand aan het evenement zijn losse kaarten à € 17,50 ook te koop bij de boekhandels Read Shop  (winkelcentrum Zijdelwaard) en Bruna (winkelcentrum Amstelplein).

De resterende kaarten worden een half uur voor aanvang van de voorstelling aan de zaal verkocht. Jongeren onder 16 jaar betalen slechts € 10,– per evenement.

KAARTEN RESERVEREN
MEER EVENEMENTEN

Elke vrijdagavond is het dansen bij GERRIT! Wisselende DJs en entertainers zorgen dat de voetjes…

Tussen 1 december en 25 februari kan er gestemd worden middels een knop op de…

De gehele Sinterklaasperiode is de werkplaats van Sinterklaas te te zien in het Winkelcentrum Zijdelwaard…

Bekijk op 2 december de nieuwste Sinterklaas speelfilm Pepernoten Paniek op een echt bioscoopscherm in…