Generic filters
EVENEMENT

Kerstconcert ‘Licht in de duisternis’

De Schutse, De Merodelaan 1, 1422 GB Uithoorn

Het uit Alphen aan den Rijn afkomstige kamerkoor Cantabile kon in december 2021 het kerstconcert niet uitvoeren vanwege de toen geldende lockdown in verband met het coronavirus. Vanaf september 2021 waren de zangers en zangeressen enthousiast aan het oefenen, dus dit was een grote teleurstelling. Ze komen daarom graag alsnog naar Uithoorn om onder de bezielende leiding van dirigent Simon Stelling op 18 december 2022 kerstliederen uit alle windstreken te zingen onder het motto ‘Licht in de duisternis’.

Het publiek mag zich verheugen op een sfeervol concert, afgesloten met Christmas Carols, swingende kerstliedjes en samenzang.

MEER INFORMATIE

De deuren van de zaal gaan om 14.00 uur open. Op de website www.scau.nl zijn online abonnementen en losse kaarten te bestellen. Klik op ‘Tickets’ en ‘Kaarten bestellen’ en volg de instructies. Losse kaarten à € 15 (jongeren onder de 16 jaar à € 7,50) zijn vanaf ongeveer een week voor de voorstelling ook verkrijgbaar bij de Read Shop (Zijdelwaardplein) en Bruna (Amstelplein) of vanaf een half uur voor aanvang aan de zaal. Iedereen is van harte welkom!

RESERVEREN
MEER EVENEMENTEN

Op zaterdag 3 december kun je in winkelcentrum Zijdelwaard de slaapkamer van Sinterklaas bezoeken. Tussen…

Op 14 december organiseert Platform Uithoorn Schiphol Hinderbeperking (PUSH) een informatieavond over de ontwikkelingen rondom…