EVENEMENT

Klankreis

Wijkcentrum Bilderdijkhof (grote zaal) | Bilderdijkhof 1, 1422 DT Uithoorn

Tijdens een klankreis laat je jezelf meevoeren op de ontspannende werking van meditatieve klanken. Naast klankschalen en klankstaven wordt er gespeeld op de udu, tongdrum, sjamanendrum, oceandrum en/of regenbuis. Dit alles wordt afgewisseld met stem- en natuurgeluiden, klein percussie, zacht tingelende koshi- en windchimes.

Een klankreis is een aparte belevenis, die je ondergaat in rust. Heerlijk liggend op een comfortabele mat, vouwmatras of tuinstoelkussen, toegedekt met een warm plaid of in een slaapzak en evt. nog een klein hoofdkussen (alles zelf mee te nemen). Je ervaart hoe trillingen van klanken je kunnen raken tot in je cellen en het diepst van je wezen. Behalve de ontspanning die het geeft, kan een klankreis losmakend en heilzaam werken. Ieder mens vibreert op zijn eigen unieke niveau, wat constant in beweging is. Zo kan elke klank, maar ook klankreis, weer anders ervaren worden.

INFORMATIE

Van 20:00 – 21:30 uur.

Deelname is Euro 15,00 per persoon en bijtijds aanmelden kan dmv een bericht naar saligyogaenklank@gmail.com. Aangeboden door Jessica Erdtsieck van SALIG – www.salig.nl

AANMELDEN
MEER EVENEMENTEN

Met trots kondig ik een waanzinnig dans-uur aan op de dinsdagavond van 20.00 tot 21.00…

Remko Smit is unaniem gekozen tot de winnaar van de fotowedstrijd, georganiseerd voor de 204e…

Kraak je hersens tijdens onze pubquiz! Stel een leuk team samen van minimaal 2 en…

Elke vrijdagavond is het dansen bij GERRIT! Wisselende DJs en entertainers zorgen dat de voetjes…