EVENEMENT

Ladies Rally 2023

Geostick | Amsterdamseweg 26, 1422 AD Uithoorn

Dames, start jullie motoren! De jaarlijkse Ladies Rally is terug en belooft een dag vol plezier en avontuur te worden op zondag 4 juni. Maak je klaar om de weg op te gaan en genieten van een prachtige tour die draait om spanning en ontspanning tegelijk. Het evenement begint met een heerlijke lunch. Na de briefing gaan de teams één voor één van start. Onderweg krijgen jullie hilarische uitdagingen en leuke opdrachten voorgeschoteld, waarmee je fantastische prijzen kunt winnen.

Het thema van dit jaar is Hollywood Stars, dus wees creatief en kleed je auto en jezelf aan om indruk te maken. Er wordt een stylingprijs uitgereikt aan de best geklede auto en inzittenden. En het beste deel? De opbrengst van dit evenement gaat naar de Help ons Helpen 0297 Foundation, die families en individuen ondersteunt met voedsel, kleding en andere producten waar behoefte aan is.

Maar dat is nog niet alles – nieuw bij dit evenement dit jaar is de Sjieke kade parade, waarbij alle auto’s in optocht langs de Uithoornse kade zullen paraderen. Het zal zeker een lust voor het oog worden!

Dus dames, mis dit fantastische dagje uit met je vriendinnen niet. Je zult niet alleen een ontzettend leuke dag beleven, maar je steunt ook een goed doel. Tot ziens aan de startlijn!

MEER INFORMATIE

De inschrijving is nu geopend en de kosten bedragen € 75 per persoon, inclusief lunch en organisatiekosten (€ 25) en een donatie aan de stichting (€ 50). Meld je aan door te mailen naar lionsrallyuithoorn@gmail.com.

AANMELDEN
MEER EVENEMENTEN

De Tuin Bram de Groote ligt aan de Boterdijk in Uithoorn en is sinds 1994…

Op zondag 4 juni organiseert de Stichting Dorpentocht alweer voor de 44e keer de Dorpentocht.

Na een zinderende Disco Bingo in februari slaan we de handen met Bruist Evenementen weer…

Goed nieuws voor muziek en Festival liefhebbers. Zaterdag 10 juni is het vierde editie Kwakel…