EVENEMENT

Marktpleinfestival LIVE

Evenementensteiger aan de Amstel | Marktplein, Uithoorn

Zaterdag 6 juli vanaf 19.30 uur is het zover! Het Marktpleinfestival LIVE belooft een avond vol feest en muziek. Geniet van fantastische optredens van diverse artiesten en laat je meevoeren door de leukste nummers.

Kom gezellig samen met je vrienden en familie om te zingen en te dansen op de grootste hits uit binnen- en buitenland. Dit mag je niet missen!

LINE-UP

 • 19.45 uur - Edo Barends

  De gangmaker op elk feestje! Edo maakt van elke gelegenheid een feest met zijn entertainment en zangtalent. Als ervaren artiest staat hij elk weekend op diverse evenementen. Opgegroeid met muziek, kan Edo geen dag zonder. Zijn passie voor feestmuziek en carnavalskrakers groeit voortdurend. Hij heeft al diverse nummers gemaakt en wacht nu op dé carnavalskraker om het hele land te veroveren. Kies voor Edo en verras je bezoekers met deze rasechte entertainer die plezier en muzikaliteit naadloos combineert.
 • 20.30 uur - Angelina Garcia

  Angelina Garcia, een 23-jarige artieste uit Amsterdam met Nederlandse en Spaanse roots, heeft haar passie voor zang en entertainment na haar opleiding tot allround performer in 2022 verder ontwikkeld. In 2021 bereikte ze de knock-outfase van The Voice of Holland, waar ze haar talent aan een breed publiek toonde. Sindsdien heeft ze talloze optredens door heel Nederland verzorgd. Naast haar muzikale carrière heeft Angelina ruime ervaring in de horeca, wat haar een scherp gevoel voor gastvrijheid en doorzettingsvermogen heeft gegeven. Ze integreert nu haar Spaanse roots in haar muziek en optredens, en is een veelbelovende ster om in de gaten te houden.
 • 21.10 uur - Quincy

  Quincy heeft Nederland veroverd met zijn unieke stem en talent. Zijn doorbraak kwam met de titelsong ‘Morgen Weer Een Dag’ voor ‘Big Brother’. In 2008 volgde een real-life soap op AT5, waarna hij schitterde in de musical ‘Ciske de Rat’ als understudy van Danny de Munk. In 2011 tekende hij een platencontract bij Rodeo Media en bracht meerdere singles en albums uit. In 2014 richtte hij zijn eigen label dbMusic op, trad op in de Ziggo Dome tijdens ‘Holland zingt Hazes’ en bereikte de halve finale in ‘Bloed, zweet en tranen’. Quincy blijft een invloedrijke artiest in Nederland.
 • 21.40 uur - Glenn Palm

  Glenn is een rasartiest die wekelijks optreedt op diverse gelegenheden, zoals evenementen, cafés, restaurants, bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Zingen en entertainen is zijn passie, en zijn optredens creëren op een stijlvolle manier een gezellige sfeer. Glenn’s brede repertoire omvat zowel Nederlandse als Engelstalige meezingers, waaronder covers van René Froger, Andre Hazes, Jan Smit, Elvis Presley en de nieuwste hits. Zijn veelzijdigheid en energie zorgen voor een onvergetelijke ervaring, waar gezelligheid en muzikaal plezier centraal staan. Kies voor Glenn en maak van uw feest een groot succes.
 • 22.10 uur - Het Meezingteam

  Stephan en Marvin zijn rasechte horecaondernemers en DJ’s die van elk evenement een feest maken. Met ervaring in bruiloften, kroegen, feesttenten en succesvolle karaoke-avonden, werden ze benaderd voor een groot lokaal buitenfestival. Dit leidde tot de oprichting van Het Meezingteam, waar het publiek met opblaasbare microfoons meezingt met Stephan en Marvin. Sindsdien is Het Meezingteam een hit op grote podia, binnen- en buitenfestivals, bruiloften en andere evenementen. Elke keer weer zorgen ze voor een onvergetelijk feest. Het Meezingteam maakt ook uw evenement leuker en zorgt ervoor dat duizenden mensen zingend uit hun dak gaan!
 • 22.45 uur - Eddy Walsh

  Eddy Walsh werd ontdekt toen hij tijdens zijn werk als vloerenlegger zong in het huis van een talentscout. Dit leidde tot een platencontract bij Arcade van Herman Heinsbroek. Met producer Patrick de Vormer schreef Walsh zijn eerste single “Heerlijk naar m’n zin”, die de Tipparade haalde. Zijn volgende single, “Hoppa”, werd gevolgd door de B-kant “De vrolijke koster”, een hit bij het Skihut-imperium. Walsh bracht daarna de ballad “Annelies” uit en scoorde met een uptempo versie van Koos Alberts’ “Zijn het je ogen”. Walsh trad op in het voorprogramma van René Froger en ontwikkelde de Bolle Jan Show.
 • DJ Larita

INFORMATIE

Aanvang: 19.30 uur
Locatie: Evenementensteiger aan de Amstel
Entree: GRATIS

Meer informatie op de website van het Marktpleinfestival.

WEBSITE
MEER EVENEMENTEN

Op zaterdagavond 22 juni om 20.00 zal het orkest van Tavenu vanuit de muziektent op…

Op zondag 23 juni om 1.00 uur gaan we tekenen in het centrum van Uithoorn…

Tennisclub Uithoorn is trots om de 43e editie van het Ute Hoirne Wijnschuur Culinair Open…

Op vrijdag 5 juli zal aan de Amstel een spectaculair concert worden gegeven door het…