Zoeken
Generic filters

oktober, 2021

10okt09:00De Kwakelse Dijkentocht

Evenement details

Op 10 oktober 2021 krijg je de kans om de omgeving van De Kwakel vanuit een heel ander perspectief te zien. Bamboelabyrint Nirwana en Poldersport De Kwakel organiseren dan de derde editie van “De Kwakelse Dijkentocht”.

Een wandeltocht die je voor een groot deel over de dijken van en rondom de Kwakel voert.
Je hebt een keuze uit drie afstanden: 7, 12 en 19 kilometer.

De wandeling zal lopen over deels verharde ondergrond, maar ook een flink deel over onverharde ondergrond zoals grasland. Normaal zijn de dijken en weides waarop gelopen gaat worden niet vrij toegankelijk, daar deze veelal particulier eigendom zijn. Alleen voor deze tocht maken de eigenaren een uitzondering. Honden zijn helaas niet welkom, wegens de rondlopende schapen op de route. Tijdens de langste afstand, 19 km, word je door maar liefst drie provincies geleid.

Start en finish is bij Poldersport De Kwakel. Hier loop je door het weiland langs de sportieve onderdelen en je mag daar zelfs een aantal van uitproberen. Bij de 12 en 19 km wacht de deelnemers een spannende oversteek over een poldersloot!

Onderweg kom je ook langs het Nirwana, waar koffie / thee / fris, taart en een tosti te verkrijgen zijn. Bij Poldersport is er na afloop uiteraard de gelegenheid voor een gezellige nabeschouwing van deze Kwakelse Dijkentocht.

Starttijden:
12 19 km tussen 9.00 en 11.00 uur
7 km tot 12.00 uur

Inschrijving € 5,- p. p, onder 12 jaar € 3,-.

Graag voorinschrijven via e-mail, dat voorkomt verrassingen en voor jou mogelijk een teleurstelling: ruud@bamboelabyrint.nl

Lees verder

Tijd

(Zondag) 09:00

Locatie

Poldersport (boerderij Leeuwarden)

Boterdijk 91, De Kwakel.

Organisator

Bamboelabyrint Nirwanaruud@bamboelabyrint.nl

Reacties zijn gesloten.