Zoeken
Generic filters

Wil jij een succesvol vlogger worden? Doe mee met 'Heel Uithoorn vlogt!'

Heel Uithoorn

VLOGT!

Vroeger wilde je dokter of piloot worden, nu dromen veel kinderen van het hebben van een populair YouTube-kanaal. Overigens geldt dat niet alleen voor jongeren, want ook ouderen hebben het vloggen ontdekt. Maar hoe krijg je veel volgers? Dat is voor veel vloggers de grote vraag. Familie en vrienden kijken wel, maar hoe bereik je het grote publiek.

DIT IS JE KANS!
Omdat Uithoorn 200 jaar bestaat, organiseren we deze zomer de vlogwedstrijd: ‘Heel Uithoorn Vlogt’.

De wedstrijd werkt als volgt:
Maak een filmpje van 200 seconden over Uithoorn en upload het vanaf 1 juli op deze pagina. Je mag helemaal zelf bepalen waar jouw vlog over gaat. Als het maar een link heeft met Uithoorn. Dus je sport, je bedrijf, je favoriete restaurant, de buurt waar je woont of je hobby. Wees creatief! Vlog alleen of samen.

Deze zomer

Wanneer de zon straalt, er geen wolkje aan de lucht is en de natuur op zijn mooist is en jij thuis zit te gamen, op de bank aan het hangen bent of je gewoon aan het vervelen bent overdag. Kun jij je camera pakken en  lekker gaan vloggen over Uithoorn. Wees creatief en origineel want dan heb jij de meeste kans om te winnen. Je hebt tot 1 september. Dus houdt deze pagina goed in de gaten voor het laatste nieuws en informatie over de wedstrijd.

De vakjury bestaat uit:

– Burgemeester Pieter Heiligers (voorzitter jury)
– Casper Ohm (2 jaar vlogger van Ajax Kids Club en Ajax Jonge schare)
– Tim Drubbel (Stemkunstenaar)
– Carlito Welink (Student Creative college opleiding audiovisueel)
– Yvonne Copini (Media professional)
– Martin van Wiltenburg (eigenaar Lekker Communicatie)

Kijk voor meer informatie op:
uithoornaandeamstel.nl/heeluithoornvlogt