Zoeken
Generic filters
DOEN

FloriWorld

Sierteeltstraat 1, 1431 GM Aalsmeer

De fleurigste attractie

Uithoorn en De Kwakel zijn leuk, maar de directe omgeving is dat ook! Een trekpleister vlakbij is bijvoorbeeld het in juli 2020 geopende FloriWorld, op het terrein van de beroemde bloemenveiling van Aalsmeer. Floriworld heeft bovendien een sterk Kwakels karakter: wist je dat er meer bloemenkwekers in De Kwakel zijn gevestigd dan in Aalsmeer?

FloriWorld is de fleurigste attractie van Nederland en bovendien corona- en weatherproof! De overdekte bloemen- en plantenexperience is het hele jaar geopend. In anderhalf à twee uur word je ondergedompeld in een wereld vol groen en kleur. Er zijn veertien verschillende shows, films en ruimtes waar je zelfstandig doorheen loopt en waar je op spectaculaire wijze de magie van echte en virtuele bloemen beleeft.

Bij de entree krijg je een armbandje met een RFID-chip, waarop je vastlegt wat jouw favoriete bloemen en planten zijn. Later komen je keuzes op ludieke wijze terug. Er zijn onder andere selfie-decors, er zijn bloemisten aan het werk, je kunt een bloemenvuurwerk ontsteken, er zijn filmpjes over de sierteelt en een 4D-film over een bruidegom en zijn bruidsboeket, met alle vierdimensionale sensaties van dien. Tussendoor glijden 5.000 dagverse bloemen over de FloriRail door de hele attractie. Aan het eind van je toer kun je op een heuse bloemenveiling bieden op een bos bloemen en die vervolgens betalen met FloriCoins. Daarna beslis je of je het boeketje zelf houdt, weggeeft of doneert aan een goed doel.

INFORMATIE
Bezoek website
MEER TE DOEN