NIEUWBOUWPROJECTEN

Allure aan de Amstel fase 2

Uithoorn

Vinckebuurt, een nieuwe wijk in Uithoorn
Aan de rand van het gezellige centrum van Uithoorn wordt een nieuwe woonwijk gerealiseerd: Vinckebuurt. Met een kleine 300 woningen in diverse soorten en maten biedt dit nieuwbouwplan voor ieder wat wils. Vinckebuurt is voor een deel reeds bewoond en voor een deel nog in aanbouw. De woningen en appartementen worden door verschillende partijen ontwikkeld.

Allure aan de Amstel
Onderdeel van Vinckebuurt is het plan Allure aan de Amstel. Dit nieuwbouwplan wordt ontwikkeld door Zeeman Vastgoed. Allure aan de Amstel komt op het voormalige terrein van de melkfabriek en het slachthuis, in de volksmond ‘de Vleeschhoek’ geheten. Allure aan de Amstel fase 1 is reeds verkocht. Allure aan de Amstel fase 2 is een complex met 45 luxe appartementen. Het appartementengebouw ligt direct aan de Amstel en op een steenworp afstand van het gezellige centrum van Uithoorn.

Ligging bij Uithoornlijn en jachthaven
Allure aan de Amstel 2 heeft een unieke ligging. Niet alleen ligt het gebouw aan de Amstel en naast het centrum, ook de eindhalte van de Uithoornlijn bevindt zich straks vlakbij. De Uithoornlijn is een snelle tramverbinding met Amstelveen en Amsterdam die in 2024 gereed zal zijn. In de toekomst wordt ook in dit deel van de Amstel een jachthaven gerealiseerd.

Nieuwbouwplan in jarendertigstijl
Middenin het project Allure aan de Amstel komt een plantsoen met daaromheen verschillende woningtypen. Hier komen 22 twee-ondereenkapwoningen en 12 eengezinswoningen. Deze in totaal 37 woningen vormen Allure aan de Amstel fase 3. De architectuur sluit aan bij de jarendertigstijl van de aangrenzende wijk Thamerdal.

Inschrijving en loting
De 45 riante appartementen van het project Allure aan de Amstel fase 2 gaan in februari 2021 in de verkoop. Heb je interesse? Schrijf je dan in via de website www.allureaandeamstel.nl. De inschrijving sluit op maandag 8 februari om 12.00 uur. Daarna vindt de loting plaats. Het appartementencomplex wordt gebouwd door UBA Bouw, de verkoop is in handen van EKZ Makelaars en Koop Lenstra Makelaars.

INFORMATIE
Website Allure aan de Amstel
MEER NIEUWBOUWPROJECTEN

Aan de Johan de Wittlaan in Uithoorn, in het gebouw dat ooit de Sint Nicolaasschool…

Voor het voormalige terrein van Connexxion Openbaar Vervoer heeft de UBA  in samenwerking met de…

Op misschien wel de mooiste plek van Uithoorn, pal in het centrum en direct aan…

Het markante gebouw van de Rabobank aan de Sportlaan in Uithoorn werd aan het eind…

In de Europarei maken de gesloopte Churchillflat, de De Gasperiflat en de Straatsburgflat plaats voor…

Op dit moment worden Legmeer-West 4, 5 en 6 ontwikkeld. Het is de laatste grootschalige…

Het Masterplan Dorpscentrum ziet De Schans en het Oude Dorp van Uithoorn als de historische…

Op het voormalige WAPO-terrein tussen de Vuurlijn en de Koningin Máximalaan verrijzen in 2021 en…

Aan de rand van het dorpscentrum van Uithoorn wordt een nieuwe woonwijk gerealiseerd: Vinckebuurt.