TIP

Uithoorn over Uithoorn in gedichten en verhalen

12 juni 2021, Uithoorn

Toen Gerardo Insua Teijeiro in 2020 werd verkozen tot Dorpsdichter van Uithoorn, bleven er een heleboel inzendingen liggen waar niets mee gebeurde. Iris Soerel vond dat zonde en besloot ze te bundelen. Ze plaatste een oproep in de krant voor meer gedichten en werd overstelpt met reacties. Mochten er ook kinderen meedoen? Mochten er naast gedichten ook verhalen worden ingestuurd?

De bundel ‘Ontmoetingen in poëzie en proza Uithoorn & De Kwakel’ neemt de lezer mee op een poëtische reis door het dorp. Het boek is een unieke verzameling gedichten en verhalen over het Uithoorn en De Kwakel van vroeger en nu, door de ogen van volwassenen en kinderen uit de gemeente.

De bundel kost 15 euro en is verkrijgbaar bij de Bruna op het Amstelplein en bij The Read Shop Express in winkelcentrum Zijdelwaard. Daarnaast kan deze hieronder online besteld worden.

De gehele opbrengst gaat naar de Voedselbank Uithoorn / De Kwakel en de stichting Help ons Helpen.

"*" geeft vereiste velden aan

EXEMPLAREN BESTELLEN

Naam*
Adres
E-mailadres*
* verplicht in te vullen velden.

Samensteller bundel, Iris Soerel.

Naar Facebookpagina