EVENEMENTEN

EVENEMENTENKALENDER

Wat is er te doen in Uithoorn en De Kwakel? Pak je agenda erbij en noteer de leukste evenementen.
De evenementen worden door de organisatoren zelf op deze site geplaatst.

Organiseer jij een evenement waarvoor je publiek wilt uitnodigen? Plaats hem in onze agenda!

Met trots kondig ik een waanzinnig dans-uur aan op de dinsdagavond van 20.00 tot 21.00 uur, waarbij we alles voorbij laten komen waarop je wilt bewegen.

Remko Smit is unaniem gekozen tot de winnaar van de fotowedstrijd, georganiseerd voor de 204e verjaardag van de gemeente Uithoorn.

Kraak je hersens tijdens onze pubquiz! Stel een leuk team samen van minimaal 2 en maximaal 6 personen en win mooie prijzen.

Elke vrijdagavond is het dansen bij GERRIT! Wisselende DJs en entertainers zorgen dat de voetjes van de vloer gaan. Van DJ Appelmoes GerHitfeest, via hete Latin Beats, naar heerlijk Vinyl…

Tijdens een klankreis laat je jezelf meevoeren op de ontspannende werking van meditatieve klanken.

Zaterdagavond 9 maart Golden Earring Undercover in Dorpshuis de Quakel. Golden Earring is de grootste rockband die Nederland ooit gekend heeft en waaraan helaas na vijftig jaar abrupt een einde…

Op deze avond zal Ineke Siegers voorlezen uit haar trilogie “Het coronavirus”, vragen beantwoorden en vertellen over het schrijfproces en het publicatieproces. De boekpresentatie begint om 19:30 en eindigt om…

Elke tweede donderdag van de maand organiseren we GERRITS Dolle Dart Donderdag. De volgende editie zal zijn op 14 maart en starten om 20.00 uur. Je kunt je als team…

Op 16 maart treedt de band Itchycoo Park op bij GERRIT. Van 20:00 - 23:00 uur. De toegang is gratis.

Zaterdag 16 maart aanstaande organiseert Marieke Out van MOK ( Marieke Out Keramiek) weer een kunstmarkt op het Amstelplein. Verschillende lokale makers bieden op deze dag hun zelfgemaakte producten aan.

Zin in een gezellige middag/avond. Kom dan naar de muziekproeverij in Gasterij De Kwakel. Het evenement start om 15:30. Zie facebook pagina voor meer informatie.

Zondag 17 maart de Drie Forten Wandeltocht.

Beth en Flo waren in 2018 bij de SCAU te gast en dat viel zeer in de smaak. Ze spelen niet alleen prachtig, maar ze zingen ook heel goed en…

Kraak je hersens tijdens onze pubquiz! Stel een leuk team samen van minimaal 2 en maximaal 6 personen en win mooie prijzen.

23 maart organiseert Stichting Sanskriti Aur Sanskar 'Bura Na Mano, Holi Hai!'. Het evenement start om 16:30 en eindigt om 22:00.

Vanaf 27 maart t/m 1 april is er weer kermis op het evenementen terrein in Uithoorn.

Gezellige Paaswandeltocht met op 3 locaties live muziek en natuurlijk iets lekkers te happen en onderweg eieren zoeken voor de kinderen. Starttijd: 11:00 Eindtijd: 15:00

Op deze middag zal Chris zijn prachtige fotoboek met vrouwenportretten presenteren. De boekpresentatie bevindt zich in het Spoorhuis Uithoorn en is van 14:00 tot 15:00.

Ga de uitdaging van deze puzzelrit aan, samen met familie, vrienden en/of collega’s. Rij over onbekende wegen en leg je lot in de handen van je navigator.

11 en 12 mei Amsterdam Open kanopolo toernooi bij de Uithoornse Roei- en Kanovereniging Michiel de Ruyter.

Op 15 mei zal Winston zijn boek presenteren en uw vragen beantwoorden in Uithoorn. De boekpresentatie begint om 19:00 en eindigt om 21:30.

Op 21 mei start de Avond4daagse. Een 4 daags evenement waarbij deelnemers van alle doelgroepen en leeftijden mee lopen in een avondwandeling over een afstand van 5 of 10 km…

Kunstroute Zijdelveld - zaterdag 1 en zondag 2 juni 2024. Een heel weekend kunst en gezelligheid op het Zijdelveld!

Bij de 4e editie van de Ronde van de Stelling van Amsterdam op zondag 2 juni heb je de keuze uit 3 afstanden over verschillende routes.

AANMELDEN

Steun aan

EVENEMENTEN & INITIATIEVEN

De Stichting Promotie Uithoorn en De Kwakel steunt evenementen en andere initiatieven, die de aantrekkingskracht van Uithoorn en De Kwakel vergroten.

MEER WETEN