EVENEMENTEN

EVENEMENTENKALENDER

Wat is er te doen in Uithoorn en De Kwakel? Pak je agenda erbij en noteer de leukste evenementen.
De evenementen worden door de organisatoren zelf op deze site geplaatst.

Organiseer jij een evenement waarvoor je publiek wilt uitnodigen? Plaats hem in onze agenda!

Op zaterdagavond 22 juni om 20.00 zal het orkest van Tavenu vanuit de muziektent op het vernieuwde dorpsplein zorgen dat iedereen zin in de komende vakantie krijgt.

Op zondag 23 juni om 1.00 uur gaan we tekenen in het centrum van Uithoorn aan de Amstel. Met volop terrassen, het oude raadhuis, een passantenhaven en bruggen is er…

Tennisclub Uithoorn is trots om de 43e editie van het Ute Hoirne Wijnschuur Culinair Open aan te kondigen, dat zal plaatsvinden van 22 tot en met 30 juni 2024.

Op vrijdag 5 juli zal aan de Amstel een spectaculair concert worden gegeven door het blaasorkest van de Nederlandse Douane en musicalster Brigitte Heitzer. Dit als opening van het driedaagse…

Zaterdag 6 juli vanaf 19.30 uur is het zover! Het Marktpleinfestival LIVE belooft een avond vol feest en muziek. Geniet van fantastische optredens van diverse artiesten en laat je meevoeren…

Kom op zondag 7 juli naar het Marktplein in Uithoorn en ontdek het creatieve en culturele aanbod van de gemeente tijdens de 4e Cultuurmarkt Uithoorn & De Kwakel.

Zaterdagavond speelt er een muziekbandje en kunnen er typisch Amerikaanse gerechten gegeten worden door het voornamelijk Uithoorns en Kwakels publiek.

AANMELDEN

Steun aan

EVENEMENTEN & INITIATIEVEN

De Stichting Promotie Uithoorn en De Kwakel steunt evenementen en andere initiatieven, die de aantrekkingskracht van Uithoorn en De Kwakel vergroten.

MEER WETEN