AANVRAAG INDIENEN

De Stichting Promotie Uithoorn en De Kwakel steunt evenementen en andere initiatieven, die de aantrekkingskracht van Uithoorn en De Kwakel vergroten. Niet door simpelweg een bedrag over te maken, maar door te investeren in de promotie voor het evenement. Bijvoorbeeld door de rekening te betalen van de promotieborden langs de weg of het drukwerk van flyers.

Na het invullen van de aanvraag ontvang je per e-mail een bevestiging hiervan. Het bestuur van de stichting behandelt je aanvraag in de eerstvolgende bestuursvergadering. Vervolgens ontvang je per e-mail het besluit over de aanvraag. Indien deze is goedgekeurd, staat hier ook het toegekende bedrag in.

  • Aanvrager

  • Evenement

  • DD slash MM slash JJJJ
  • DD slash MM slash JJJJ
  • Begroting evenement

  • Op de promotie-uitingen die door de Stichting Promotie Uithoorn en De Kwakel zijn gefinancierd, dien je te vermelden dat het evenement mede mogelijk is gemaakt door Uithoorn aan de Amstel. Het logo is hier te downloaden. De Stichting verwacht dat je tijdens het evenement tenminste 2 vlaggen plaatst van Uithoorn aan de Amstel. De vlaggen zijn op te halen bij de penningmeester en na afloop kunnen zij daar ook weer worden teruggebracht.

Let op!

Na het evenement / initiatief dien je de facturen, die betrekking hebben op de promotionele activiteiten te mailen naar: penningmeester@uithoornaandeamstel.nl

Pas als deze zijn goedgekeurd, zal het toegekende bedrag worden uitgekeerd.

Randvoorwaarden

Op alle promotie-uitingen die door de Stichting Promotie Uithoorn en De Kwakel zijn gefinancierd, dien je te vermelden dat het evenement mede mogelijk is gemaakt door Uithoorn aan de Amstel. Het logo is hier te downloaden.

De Stichting verwacht dat je tijdens het evenement tenminste 2 vlaggen plaatst van Uithoorn aan de Amstel. De vlaggen zijn op te halen bij de penningmeester en na afloop kunnen zij daar ook weer worden teruggebracht.

LET OP !
• Na het evenement / initiatief dien je de facturen, die betrekking hebben op de promotionele activiteiten te mailen naar: penningmeester@uithoornaandeamstel.nl
• Pas als deze zijn goedgekeurd, zal het toegekende bedrag worden uitgekeerd.

BELANGRIJK !
Het niet nakomen van de randvoorwaarden heeft financiële consequenties.