JACHTHAVEN UITHOORN

In het gezellige centrum van Uithoorn aan de Amstel, vind je passantenhaven Aeme-Stelle. Deze moderne haven bevindt zich aan de Waterlijn, het gebied met al zijn winkels, supermarkten, restaurants, eettentjes, bars en terrassen. In de jachthaven bevindt zich ook sloepverhuur Aemstel Boating. Jachthaven Aeme-Stelle is voorzien van smart charging elektra-aansluitingen, die je kunt bedienen met de handige app AanUit.net. Verder vind je er vuilcontainers en een sanitairgebouw met douche en wc. Op de website www.aeme-stelle.nl vind je alle informatie over voorzieningen, tarieven, vaarroutes enzovoorts.

SLOEP HUREN BIJ AEMSTELBOATING

Heb je zelf geen boot maar wil je toch het water op om de prachtige omgeving vanaf de Amstel te verkennen? Huur dan een sloep bij Aemstel Boating in de haven van Uithoorn! Op de website www.aemstelboating.nl vind je alles over de beschikbare sloepen, tarieven en nog veel meer.

BOODSCHAPPENSTEIGER BIJ DE HAVEN VAN UITHOORN

Als je al varend Uithoorn alleen maar even wilt bezoeken om boodschappen te doen, is er de 25 meter lange Boodschappensteiger. Hier kun je makkelijk aanmeren, voor maximaal 2 uur.  Vanaf de Boodschappensteiger loop je binnen twee minuten naar winkelcentrum Amstelplein. Hier vind je alles wat je nodig hebt. De Boodschappensteiger bevindt zich aan het Irenepad, dat onder de Prinses Irenebrug doorloopt. Als je even de moeite neemt om via het Irenepad naar de Amstelstraat te wandelen, dan bereik je binnen enkele minuten het oude dorp en de haven van Uithoorn met zijn  gezellige terrassen. Waarschijnlijk bedenk je dan wel dat twee uur Uithoorn niet genoeg is!

TOEKOMSTIGE JACHTHAVEN

In de toekomst zal Aeme-Stelle iets verderop van de Waterlijn een duurzame jachthaven realiseren. Hier komen 85 hoogwaardige vaste ligplaatsen voor boten. Jachthaven Aeme-Stelle is bij uitstek geschikt voor elektrisch aangedreven vaartuigen tot een lengte van 20 meter. Er komt een smart-charging system waarmee je je elektrische boot snel en volledig oplaadt. Ook niet-elektrische boten zijn in eerste instantie welkom voor een vaste ligplaats in de Uithoornse jachthaven. Vanwege het duurzame karakter van de haven en de speciale elektra-infrastructuur, zullen op termijn elektrische vaartuigen voorrang krijgen.

IN DE HAVEN

Varen op de Amstel in een compleet ingerichte sloep

Grande Brasserie Sjiek aan de Amstel in het oude dorp van Uithoorn verbindt dorpse charme…

P.S. Looove - Uithoorn aan de Amstel

Cadeau-, food- en lifestylewinkel P.S. Looove, gelegen aan de jachthaven van Uithoorn, is misschien wel…