EVENEMENT

Inspirerende Ondernemersavond

IN HET TEKEN VAN DE TOEKOMST, UITREIKING VAN DE 'ONTDEK HET' GIDS EN PRESENTATIE VAN DE 'UITHOORNSE KROMME'.

Maandagavond 28 maart was de druk bezochte Ondernemersavond in restaurant Sjiek aan de Amstel. Gastspreker Richard van Hooijdonk, trendwatcher en futurist, nam iedereen mee in de veranderende wereld, gaf zijn blik op de toekomst en nieuwe technologie. Hoe ga je daar als ondernemer mee om en hoe blijf je succesvol. Zelf opent hij zijn auto en bedient hij apparaten met een geïmplanteerde chip in zijn hand.

SPUK voorzitter Gidus Buisman reikte de Ontdek Het gids uit aan wethouder Jan Hazen. In deze 6e jaarlijkse nieuwe editie leest u hoe Uithoorn & De Kwakel en ondernemers volop in beweging zijn en bouwen aan een succesvolle toekomst.

Michel Lagrand van de Naeckte Brouwers presenteerde de Uithoornse Kromme en proostte met de dorstige ondernemers. Het smaakvolle nieuwe bier is verkrijgbaar bij verschillende winkels en op de tap bij de horeca. Bij het bier smaakte het Welcome to the Future menu van Sjiek aan de Amstel uitstekend, zo was er gegrilde zeewierburger en brood met insecten boter.

De Ondernemersavond werd georganiseerd door Stichting promotie Uithoorn & De Kwakel (SPUK), Stichting Uithoorn in Bedrijf (SUB) en het Ondernemersfonds Uithoorn & De Kwakel.

INFORMATIE

Foto’s: Fotostudio Ferdinand Beuse

Video van de avond: Uithoorn.info