Zoeken
Generic filters
EVENEMENT

Speel mee week

Legmeerplein, Uithoorn

Elke zomer organiseert Stichting Speel Mee Uithoorn in de laatste week van de zomervakantie een supergezellige activiteiten week voor alle kinderen uit Uithoorn en omstreken. Dit jaar is dat van 22 t/m 26 augustus.

Elke dag van de week is er één vol avontuur. Dit kan variëren van het bouwen van hutten, een kinderkermis tot toneelworkshops en alles er tussenin. Omdat de stichting Speel mee dit jaar haar 50-jarig jubileum viert is er een extra feestelijk programma samengesteld.

PROGRAMMA
Maandag Huttenbouwen Creatief
Dinsdag Huttenbouwen Creatief
Woensdag Op zoek naar de schat
Donderdag Sport & Cultuur workshops
Vrijdag Kinderkermis

Op maandag en dinsdag heb je de keuze om een prachtige hut te bouwen met pallets of om op een andere manier creatief aan de slag te gaan. Ben je een ware kunstenaar in de dop die graag met verschillende materialen werkt en daarover altijd iets nieuws wil leren, dan is deze activiteit voor jou!

Op woensdag zal er vanuit het inmiddels ontstane Speel Mee hutten dorp een spannende speurtocht ondernomen. Elke reis levert informatie op over de plaats waar in schat van de Turfstekkers ligt. Vindt jouw groepje ook de schat?

De donderdag staat bol van port, dans en toneel activiteiten.an dansen via een box-les naar schermen en nog veel meer! Met je groepje ontmoet je telkens weer een enthousiaste docent. Deze vindt het superleuk dat je mee wil doen. Zo reis je langs verschillende workshops, wellicht dat er hierna zelf iets bij zit waar je vaker naartoe wil gaan.

Vanwege de 50ste verjaardag een extra feestelijk Kinderkermis. Een spectaculaire dag waar je altijd prijs hebt! Op deze laatste dag is het KNA-gebouw en de gymzaal van de praktijkschool omgebouwd tot een mini kermis waarbij de deelnemers uiteenlopende attracties kunnen bezoeken, van een bollengooien tot spookhuis en van springkussen tot schminken. Bij de meeste attracties ga je niet weg zonder een prijsje.

Elke deelnemer krijgt bij de start een gratis strippenkaart waarbij al de attracties 1x gedaan kunnen worden en in principe de gehele dag gevuld kan worden. Maar na de pauze kunnen er echter voor 20 cent attracties nogmaals bezocht worden.

INSCHRIJVEN

Wil jij meedoen aan de Speel Mee Uithoorn week. Schrijf je dan in, dit kan tot tot 14 augustus 2022. De kosten bedragen € 7,- per kind per dag.

Naast inschrijven kun je op de site van Speel Mee Uithoor meer informatie vinden over het programma, tips wat de kinderen het best aan kunnen trekken of wat je kind mee moet nemen.

Naar website