2024

UITHOORN & DE KWAKEL

We zijn van start gegaan met de 2024-versie van het populaire bewaarboekje Uithoorn & De Kwakel Ontdek het! En vanzelfsprekend beloofd ook deze editie erg mooi te worden!

De oplage van de gids zal 16.000 stuks zijn. Deze wordt in de derde week van maart huis-aan-huis verspreid en alle bezoekers van de Passantenhaven krijgen er een uitgereikt. Kortom, in deze gids wil je niet ontbreken!

Breng je bedrijf onder de aandacht bij een grote groep mensen. Meedoen is heel betaalbaar. Deze uitgave heeft namelijk geen winstoogmerk.

WAT ZIJN DE PRIJZEN?
1/6 advertorial  160,-
2/6 advertorial  260,-
1/2 pagina advertorial 370,-
1/1 pagina advertorial 685,-
1/2 pagina advertentie 685,-
1/1 pagina advertentie  975,-

 

Nog even de gids van 2023 bekijken, om goed te zien wat je kunt verwachten? Dat kan. Klik op onderstaande afbeelding.

Ontdek het 2023
ADVERTORIAL OF ADVERTENTIE?

Om de Ontdek het-gids zo veel mogelijk een redactioneel karakter te geven, prefereren wij advertorials boven advertenties.
Bij een advertorial lever je zelf een foto en tekst aan.
De aangeleverde tekst zal door de redactie worden bekeken en waar nodig in de stijl van de Ontdek het-gids worden herschreven. Wij schrijven bijvoorbeeld in de jij-vorm en niet in de u-vorm.

Voor een advertentie hebben we twee formaten, een 1/2 of  1/1 pagina. Bij een advertentie ben je volledig vrij in de vormgeving van jouw uiting. Klik hieronder op de aanleverspecificaties, voor meer informatie.

Aanleverspecificaties