Zoeken
Generic filters

ONTDEK HET!

UITHOORN & DE KWAKEL

De 2022-versie van het populaire bewaarboekje Uithoorn & De Kwakel Ontdek het! ligt inmiddels op de tekentafel en belooft erg mooi te worden!

De rode draad is ‘in beweging’. Een altijd toepasselijk thema, want als echte ondernemer zit je natuurlijk nooit stil. De oplage van de gids is 15.000 stuks. Hij wordt in de derde week van maart huis-aan-huis verspreid en alle bezoekers van de Passantenhaven krijgen er een uitgereikt. Kortom, in deze gids wil je niet ontbreken!

Laat zien dat je in beweging blijft en breng je bedrijf onder de aandacht bij een grote groep mensen. Meedoen is heel betaalbaar. Deze uitgave heeft namelijk geen winstoogmerk.

WAT ZIJN DE PRIJZEN?
1/6 advertorial  125,-
2/6 advertorial  195,-
1/2 pagina advertorial  275,-
1/1 pagina advertorial 525,-
1/2 pagina advertentie  500,-
1/1 pagina advertentie  750,-

 

Nog even de gids van 2021 bekijken, om goed te zien wat je kunt verwachten? Dat kan. Klik op onderstaande afbeelding.

Ontdek het! Uithoorn & De Kwakel 2021
ADVERTORIAL OF ADVERTENTIE?

Om de Ontdek het-gids zo veel mogelijk een redactioneel karakter te geven, prefereren wij advertorials boven advertenties.
Bij een advertorial lever je zelf een foto en tekst aan.
De aangeleverde tekst zal door de redactie worden bekeken en waar nodig in de stijl van de Ontdek het-gids worden herschreven. Wij schrijven bijvoorbeeld in de jij-vorm en niet in de u-vorm.

Voor een advertentie hebben we twee formaten, een 1/2 of  1/1 pagina. Bij een advertentie ben je volledig vrij in de vormgeving van jouw uiting. Klik hieronder op de aanleverspecificaties, voor meer informatie.

Aanleverspecificaties