Zoeken
Generic filters

ONTDEK HET!

UITHOORN & DE KWAKEL

Momenteel zijn we de Ontdek het-gids 2021 aan het voorbereiden. Het wordt weer een leuke, informatieve gids, boordevol tips en verhalen.
De oplage is 15.000 exemplaren en het thema is OMDENKEN. In april ligt de gids in de brievenbus van de inwoners van Uithoorn en De Kwakel en hij wordt uitgedeeld aan de bezoekers van de passantenhaven.

We begrijpen dat je in deze tijd niet op extra kosten zit te wachten. Daarom hoef  je de factuur voor jouw advertorial/advertentie pas voor het einde van het jaar te betalen.  Je advertorial heeft zijn werk dan al gedaan.

Wil jij met jouw bedrijf een advertorial / advertentie in deze succesvolle gids, vul dan onderstaand formulier om je aan te melden.

WAT ZIJN DE PRIJZEN?
1/6 advertorial  125,-
2/6 advertorial  195,-
1/2 pagina advertorial  275,-
1/1 pagina advertorial 525,-
1/2 pagina advertentie  500,-
1/1 pagina advertentie  750,-

 

Nog even de gids van 2020 bekijken, om goed te zien wat je kunt verwachten? Dat kan. Klik op onderstaande afbeelding.

Ontdek het! Uithoorn & De Kwakel 2020
ADVERTORIAL OF ADVERTENTIE?

Om de Ontdek het-gids zo veel mogelijk een redactioneel karakter te geven, prefereren wij advertorials boven advertenties.
Bij een advertorial lever je zelf een foto en tekst aan.
De aangeleverde tekst zal door de redactie worden bekeken en waar nodig in de stijl van de Ontdek het-gids worden herschreven. Wij schrijven bijvoorbeeld in de jij-vorm en niet in de u-vorm.

Voor een advertentie hebben we twee formaten, een 1/2 of  1/1 pagina. Bij een advertentie ben je volledig vrij in de vormgeving van jouw uiting. Klik hieronder op de aanleverspecificaties, voor meer informatie.

Aanleverspecificaties