ONGEWONE SPORTEN

Freerunning

J.A van Seumerenlaan 1, Uithoorn

Bij freerunning is het dorp je speeltuin, een bankje is niet alleen om op te zitten! Bij freerunning beweeg je door de omgeving door middel van sprongen, salto’s, vaults en backflips en overwin je obstakels. Het is een sport die geen grenzen en weinig regels kent. Alles draai om de 5 F’s: fun, freedom, fitness, friendship en fulfilment.

Freerunning is een toegankelijke sport voor jong en oud en voor jongens en meisjes. Je beoefent het op je eigen niveau en je bouwt het langzaam op. Hoewel freerunning een individuele sport is, ontstaat er altijd een sterk groepsgevoel: je kunt veel van elkaar leren! Bij de indoortrainingen leer je op een gecontroleerde, veilige manier allerlei moves en tricks die je buiten kunt toepassen. Je ontwikkelt jezelf op fysiek, mentaal en sociaal vlak. Er is geen competitie, je bent volledig afhankelijk van jezelf. Omdat je puur fysiek bezig bent en focus daarbij een belangrijke rol speelt, is het ook heel geschikt voor kinderen met autisme of ADHD.

Bij JUMP Freerun in de Van Seumerenlaan in Uithoorn kun je vanaf 6 jaar lessen volgen. Die worden indoor gegeven, in de freerunhal. Deze is onlangs helemaal verbouwd en vernieuwd, met volop nieuwe uitdagingen!

INFORMATIE
Naar website
TELEFONISCH BEREIKBAAR OP
Ma – za 10.00 – 13.00 uur
Wo ook van 17.00 – 19.00 uur
MEER ONGEWONE SPORTEN