Duoplant - Uithoorn aan de Amstel

DUOplant

Bloemist

Duoplant is een veelzijdig familiebedrijf dat zich dagelijks inzet voor het leveren van bloemen en planten aan onze klanten tegen zeer scherpe prijzen. Met inmiddels twee bloemenwinkels in Aalsmeer, een bloemenstal in Uithoorn, verkoop via supermarkten in o.a. Kudelstaart, een bloemenwinkel in Mijdrecht en Badhoevedorp én het groothandelscentrum op de Legmeerdijk in Amstelveen zijn wij niet meer weg te denken uit de particuliere bloemenhandel in onze regio.

Sinds oktober 2013 opende wij ook een winkel in het dorpshart van Uithoorn, waar Jolanda het vaste gezicht en aanspreekpunt is van onze winkel. Voor de mooiste boeketten, leukste plantenbakken, maar vooral voor alle gelegenheidsbloemwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Niets is ons te gek! Bovendien kunnen wij d.m.v. ons grote assortiment en enthousiaste team aan ervaren bloembinders u blijven verrassen.

Jolanda gaat graag de uitdaging aan en maakt dan ook ter plekke de mooiste boeketten en arrangementen voor u klaar. Neem ook gerust uw eigen vaas of bloempot mee dan maken wij deze geheel voor u op. Wist u dat wij ook bekend staan om rouw en trouwarrangementen?

Duoplant maakt het verschil door de toewijding van de medewerkers. We slagen er in om met een klein en hecht team de order in goede staat af te leveren. Iedere medewerker kent de stappen van het proces (van inkoop en verwerking tot en met transport) en we maken het werk altijd met elkaar af. Wij streven ernaar om de producten scherp in te kopen en zorgvuldig te verpakken voor weg- en luchttransport. Onze ervaring en samenwerking met de leveranciers en de klanten, maken dat we op ieder moment in het proces snel de juiste beslissing over assortiment en kwaliteit kunnen nemen.

DUOplant

 • Dorpsstraat 18
  1321 AT Uithoorn

 • 020-6455232

 • Ma: Gesloten
  Di: 09:00 – 17:30
  Wo: 09:00 – 17:30
  Do: 09:00 – 17:30
  Vrij: 09:00 – 17:30
  Za: 09:00 – 17:00
  Zo: Gesloten