ONDERNEMEN

Jonge Ondernemers BBQ

1 oktober 2021, Uithoorn

Aftermovie

Het aantal jonge ondernemers is de laatste jaren enorm gegroeid. Hoe zit dat in Uithoorn & De Kwakel? En waarom kom je deze jongere ondernemers niet vaak tegen op de traditionele netwerkborrels? Zomaar wat vragen, die speelden bij Michelle de Wit en Iris Kolkmeijer.

Zij organiseerden afgelopen woensdag, 29 september 2021, een event speciaal voor jonge ondernemers uit onze gemeente. En dat werd, ondanks het regenachtige weer, een groot succes! Meer dan 40 ondernemers kwamen af op deze BBQ, waar naast netwerken en inspiratie vooral de gezelligheid voorop stond.

MEER ONDERNEMEN

Ben je op zoek naar werk, een stageplek, of vind je het interessant om meer…

Eveline Demming en haar zus Mariska droomden er al jaren van om voor zichzelf te…