ONDERNEMEN

Esplanade Di Due Tempi

Een grote stap voor Esplanade. De welbekende ijssalon in Uithoorn is omgetoverd naar een mooi vernieuwd restaurant. De naam is verandert naar Esplanade Di Due Tempi. Due Tempi staat in het Italiaans voor ‘Tweetakt’. Vernoemd naar de garagewinkel ‘De Tweetact’ van de opa van Jacco Hogenhout, eigenaar van Esplanade Di Due Tempi.

Nu kunt u niet alleen voor ijs naar de winkel, maar ook voor ontbijt, lunch en diner! Bovendien kunt u ook cadeau artikelen kopen, zoals verse olijfolie of kookboeken, voor uzelf of voor vrienden en familie.

Wilt u nu ook een video om uw onderneming te presenteren? Stuur dan een e-mail naar info@uithoornaandeamstel.nl

MEER ONDERNEMEN

Ben je op zoek naar werk, een stageplek, of vind je het interessant om meer…

Eveline Demming en haar zus Mariska droomden er al jaren van om voor zichzelf te…