DOEN

Outdoor escape game

Steenwycklaan 16, 1424 NL De Kwakel

Speel de Kroongetuige

Ben je klaar voor een onvergetelijk avontuur vol spanning, mysterie en teamwork met je vrienden, familie of collega’s? Stap dan in de wereld van De Kroongetuige, een outdoor escape game die je gegarandeerd een dag in de greep houdt!

Word met je team opgesloten in een gevangenis en ontrafel samen geheime codes en boodschappen om te ontsnappen. Maar dat is slechts het begin! Eenmaal buiten wacht een avontuurlijke tocht van 12,5 km door de omgeving van Uithoorn & De Kwakel. Jullie missie? Verzamel overtuigend bewijs tegen een beruchte drugscrimineel en word de held van het verhaal!

Het spel ‘De Kroongetuige’ bestaat uit twee delen. Deel 1 is ‘De Ontsnapping uit de Bamboegevangenis’ en deel 2 is ‘De route om bewijs te verzamelen tegen de beruchte crimineel’. Het eerste deel duurt inclusief ontvangst en uitleg ongeveer een uur. Het tweede deel duurt, afhankelijk van het gekozen vervoersmiddel, zonder pauze ongeveer 2,5 tot 3,5 uur.

Durf jij het aan om de uitdaging aan te gaan? Voor slechts € 25 per persoon voor het hele spel of € 15 per persoon per spelonderdeel, kun je deelnemen aan dit meeslepende avontuur. Dit spel is het leukst met 2 tot 4 personen per spelpakket, maar grotere groepen zijn ook van harte welkom om de uitdaging aan te gaan!

INFORMATIE
Contact: 06-23364724
Bezoek website
MEER TE DOEN