DOEN

Monkey Town

Noorddammerweg 30, 1424 NX De Kwakel

Indoor speelparadijs voor apen van kinderen

Ravotten, glijden en springen; leuker dan een dagje Monkey Town is er bijna niet. Laat je kinderen lekker de beest uithangen in dit overdekte speelparadijs vol uitdagingen! Er is een mooie softplay, waar de allerkleinsten ongestoord en veilig kunnen klimmen, kruipen, glijden en ontdekken!

Het speelparadijs is ruim opgezet, overzichtelijk en schoon! Je hebt altijd duidelijk zicht op je kind(eren) dankzij het daglicht dat door de grote dakramen naar binnen valt. Rustiger zitten? Dat kan in de lounge, waar je een directe doorloop naar het zonnige terras hebt.

Terwijl je kinderen plezier maken, kun jij genieten van de horecagelegenheid waar je lekker kan ontbijten, lunchen, borrelen en (verantwoord) snacken. In Monkey Town is gratis WiFi.

Voor kinder- en familiefeesten kun je bij ons terecht vanaf € 11,50 per kindje. Is je kind minimaal 6 jaar oud? Ga dan het avontuur aan en reserveer voor een Jungle Lasergame Party! In deze spannende Jungle sta je oog in oog met je tegenstanders om ze te overmeesteren. Ook voor bedrijfsevenementen, schoolreisjes en BSO’s kan je bij Monkey Town Uithoorn terecht. Parkeren is gratis.

Monkey Town bespreekt graag je wensen en zorgt voor een onvergetelijke speelervaring voor de kinderen.

Check voor de actuele openingstijden de website: https://www.monkeytown.eu/nl/uithoorn/home.
INFORMATIE
Bezoek website
MEER TE DOEN