Generic filters
STARTUPS

Gasterij De Kwakel

Vuurlijn 78, 1424 NS  De Kwakel

Mathijs en Simone van der Knaap droomden al jaren over een feestlocatie. Toen hun dochter Yoëll verzuchtte ‘als je het niet probeert, dan weet je zeker dat het niet lukt’ en de boerderij aan de Vuurlijn op hun pad kwam, hakten ze de knoop door. Na een ingrijpende verbouwing van de voormalige akkerbouwboerderij en de stallen, opende in 2021 Gasterij De Kwakel.

Gasterij De Kwakel is een multifunctionele evenementenlocatie, waar je terecht kunt voor een feest, workshop, vergadering of presentatie. Er zijn drie ruimtes van verschillend formaat en er is zelfs een indoor sporthal. Ideaal om je kinderen te laten spelen, maar ook perfect voor medewerkers van bedrijven die na een intensieve bijeenkomst stoom willen afblazen.

Voor wandelaars en fietsers is er het ruime terras gelegen aan de Vuurlijn, die onderdeel is van de Stelling van Amsterdam. In het voorjaar buitelen hier de lammetjes over elkaar heen. Als de batterij van je e-bike leeg is, kun je ‘m hier gratis opladen onder het genot van een drankje met een stuk taart, een lunch of een borrelhap. Zoals de naam al zegt: gastvrijheid staat voorop in Gasterij De Kwakel!

INFORMATIE
Naar website
MEER STARTUPS

Eveline Demming en haar zus Mariska droomden er al jaren van om voor zichzelf te…

Zo lang hij zich kan heugen is Roland van Kooij aan het schoonmaken en poetsen.

Maria Hoogervorst van Vitaal Natuurvoedingsadvies is een aantal jaren geleden veel afgevallen met een verandering…