Zoeken
Generic filters
STARTUPS

RvK Autopoets Uithoorn

Schoon, fris en glimmend. En je hoeft er zelf de deur niet voor uit.

Zo lang hij zich kan heugen is Roland van Kooij aan het schoonmaken en poetsen. Het begon met zijn  fiets en skelter en later werden dat zijn brommer, boot, motor en auto. Al zijn vervoermiddelen hadden één ding gemeen: ze glommen aan alle kanten!

Roland is zuinig op zijn spullen, heeft een hekel aan viezigheid en is dol op schoonmaken en poetsen. Nu heeft hij van zijn frisse hobby zijn werk gemaakt. Hij behaalde zijn certificaat Autodetailen en Polijsten en startte RvK Autopoets Uithoorn. Roland is van mening dat het veel beter is om je auto goed bij te houden, dan om hem af en toe door de wasstraat halen. Ook als je je auto wilt verkopen, en je voertuig er dus spic en span bij moet staan, ben je bij hem aan het goede adres.

Bij RvK Autopoets Uithoorn kun je terecht voor alles om je voertuig er tiptop uit te laten zien: wassen, interieurreiniging, ramen wassen, dashboardreiniging, dieptereiniging door middel van shamporellen, behandeling van leer, waxen, velgen reinigen en polijsten.

Je kunt RvK Autopoets Uithoorn bereiken via WhatsApp, mail en telefoon voor een afspraak. Roland komt dan naar je huis, neemt de wensen met je door en stelt het tarief vast. Daarna neemt hij je auto mee voor een grondige schoonmaakbeurt en levert hem op het afgesproken moment bij je voor de deur weer af. Schoon, fris en glimmend. En je hoeft er zelf de deur niet voor uit.

RvK Autopoets Uithoorn is klaar voor jouw auto!

INFORMATIE
MEER STARTUPS

Matthijs en Simone van der Knaap droomden al jaren over een feestlocatie.

Eveline Demming en haar zus Mariska droomden er al jaren van om voor zichzelf te…