DOEN

Kwekers pakken uit met kerst

19 december 2020, De Kwakel

In aanloop naar de feestdagen, toch iets verrassends doen met het hele gezin?

Zet zaterdag 19 december dan in je agenda! Je kunt die dag deelnemen aan een puzzelrit. En niet zomaar één. De route van ongeveer 40 km voert je niet alleen langs mooie plekken in onze regio maar ook langs 7 kwekerijen. Onderweg krijg je bij iedere kwekerij een deel van een kerststuk dat je na de rit thuis kunt maken. Om je op weg te helpen bij het maken van jouw kerststuk is er een instructievideo gemaakt door toparrangeur bloemsierkunst Christa Snoek.

En er moet dus gepuzzeld worden, daarom moet iedereen onderweg goed opletten. Want wie de puzzel goed oplost, kan ook nog een mooie prijs winnen. Verder krijgt je tijdens de rit iets te knabbelen en worden er nog andere verrassingen aangeboden, zoals minstens één cadeautje.

Klinkt toch leuk allemaal?

En coronaproof, omdat je in je auto moet blijven zitten. Aanmelden kan vanaf 7 december.

De kosten bedragen € 10,- per auto.
Bij de aanmelding dien je aan te geven hoe laat je wenst te vertrekken en vanaf welk startpunt.
Je kunt starten tussen 11 en 14 uur in Aalsmeer, Rijsenhout, Amstelveen of De Kwakel.

INFORMATIE
Bezoek website
MEER TE DOEN