DOEN

Wandelen met de hond

Hollandse Dijk 3, 1422 LH Uithoorn

Volop goede voornemens, maar even naar de sportschool zit er met de huidige lockdown niet in. Om toch te bewegen kun je natuurlijk ook een lekker wandeling maken. En dat kan in onze mooie gemeente ook met de hond. Langs de N201 is een groot groengebied in de Bovenkerkerpolder, waar je hond lekker los mag lopen.

Er is een voetgangersbrug aan de Hollandse Dijk, die het Libellebos verbindt met de Bovenkerkerpolder. Hier is een parkeerplaats, waar je gratis kunt parkeren. Zin in een grotere wandeling? Loop dan verder door het Libellebos. Ook hier mogen honden bijna overal loslopen. Voor de begrazing loopt er soms een kudde grote grazers, hier moet je je hond wel even aanlijnen. Veel plezier en blijf bewegen!

INFORMATIE
Meer wandelroutes
Kijk voor meer losloopgebieden in de gemeente Uithoorn.
Losloopgebieden
MEER TE DOEN