EVENEMENT

Dansen met Igor

De Balletzaal | Hugo de Grootlaan 1, 1422 BR Uithoorn

Met trots kondig ik een waanzinnig dans-uur aan op de dinsdagavond van 20.00 tot 21.00 uur, waarbij we alles voorbij laten komen waarop je wilt bewegen.
Of het nou in je bloed zit of niet. Zumba is je mogelijk welbekend. Echter laat ik bijna elk genre de revue passeren. Van latin naar funk, dance, reggae, klassiek, pop, balkan beatz, arabisch, african tribal, bollywood, trip hop, dub, jazz, bossa nova, etc. De meeste dansjes doe ik voor en zijn eenvoudig te volgen. Geen ellenlange oefeningen, maar gewoon gelijk lekker kunnen bewegen. Ja, ook jij, met je twee linkerbenen zal mij kunnen volgen. En jij?! die altijd al heupwiegend door de straten beweegt, zal je heerlijk kunnen uitleven op de heerlijke beats en prachtige arrangementen. Er zijn ook momenten waarbij ik een voorzet doe, waarna je je eigen gevoel mag volgen.

Ik sta garant voor een te gekke samenstelling van nummers waardoor je je niet zal vervelen en waar je voor ieder wat wils vindt.

Over mij:
Mijn naam is Igor Vermeulen
Ik ben zo iemand die kon dansen voor ik kon lopen. Als professioneel danser heb ik de wereld mogen verkennen en in vele stijlen mogen optreden. Van gogo danser tot musical performer tot wereldkampioenschap podium dansen. Vandaag de dag de treed ik op met mijn loopsysteem waarbij ik drum, synthesizer, saxofoon, dwarsfluit, en stem gebruik om een nummer op te bouwen waarna ik er over dans.
Tevens loop ik met stelten op festivals terwijl ik saxofoon of dwarsfluit speel.

INFORMATIE
RESERVEREN
MEER EVENEMENTEN

Remko Smit is unaniem gekozen tot de winnaar van de fotowedstrijd, georganiseerd voor de 204e…

Zet je schrap voor 2 maart, wanneer er weer een onvergetelijke avond georganiseerd wordt met…

Brownies&downieS Uithoorn organiseert op zondag 3 maart aanstaande een bingo middag. De bingo start om…

Elke 1e zondag van de maand is het tijd voor Coen's vinyl Sunday bij GERRIT!…