STARTUPS

Vitaal Natuurvoedingsadvies

Gravenhof 8, 1424 PJ De Kwakel

Maria Hoogervorst van Vitaal Natuurvoedingsadvies is een aantal jaren geleden veel afgevallen met een verandering van leefstijl en eetgewoontes. Wat goed werkte was een andere eetgewoonte, zonder dieet, waardoor ze zich al heel snel veel energieker en fitter voelde. Toen is ook de interesse naar voeding ontstaan en wat voeding met je doet en is ze de opleiding natuurvoedingsadviseur gaan doen. Wilde ze steeds meer weten en heeft daarna meerdere opleidingen gevolgd.

HOE WERKT MARIA?

In een kennismakingsgesprek (eventueel telefonisch), worden de wensen en eventuele klachten besproken. Daarna krijg je een voedingsdagboek en een vragenlijst om in de volgende afspraken mee te werken. Ook is de EMB-bloedtest mogelijk. Deze bloedtest kan veel aantonen en is een goed hulpmiddel om de klachten in kaart te brengen. Er volgt dan een voedingsadvies op maat. Alles op basis van biologische en onbewerkte producten. Na een paar weken is de vervolgafspraak om het behandelplan te bespreken. En dan ga je zelf aan de slag met de adviezen. Na een maand weer een vervolgafspraak om de voortgang te bespreken en of er eventueel nog iets aangepast kan worden en of er verbeteringen zijn van bepaalde klachten.

Het is de missie van Maria om mensen te helpen om zich energiek en fit te voelen. Wat kan Vitaal Natuurvoedingsadvies voor jou betekenen? Heb je b.v. last van gezondheidsklachten zoals: Acne, ADHD, Astma, Bloedarmoede, Bloedsuikerschommelingen, Brandend maagzuur, Eczeem, Hoge bloeddruk, Hoog cholesterol, Koortslip, Slaapklachten? Met aanpassingen in het eetpatroon kan er veel veranderen. Ook als je vegetarisch of veganistisch bent en wil weten of je genoeg van alle voedingsstoffen binnenkrijgt.

INFORMATIE
Contact: 06-28353787
Naar website
MEER STARTUPS

CreativeFit van Marco Pique en Melo van den Tweel  is meer dan een sportschool die…

Matthijs en Simone van der Knaap droomden al jaren over een feestlocatie.

Eveline Demming en haar zus Mariska droomden er al jaren van om voor zichzelf te…

Het bedrijf Red Parket Houten vloeren van Peter Faber is geen winkel. Men werkt met…

Zo lang hij zich kan heugen is Roland van Kooij aan het schoonmaken en poetsen.