SPORTVERENIGING

Golfvereniging Uithoorn

Noorddammerweg 30, 1424 NX De Kwakel

Golfvereniging Uithoorn is een gezellige en toegankelijke vereniging, die werkt volgens de reglementen van de Nederlandse Golf Federatie (NGF). Het is een laagdrempelige vereniging, waar zowel de beginnende als de ervaren golfspeler zich op zijn gemak voelt.

De vereniging maakt gebruik van de 9 holesbaan van Golfcenter Uithoorn, gelegen aan de Noorddammerweg 30 in Uithoorn/De Kwakel. Een lidmaatschap van Golfvereniging Uithoorn is alleen mogelijk als je beschikt over een speelrechtkaart van Golfcenter Uithoorn.

De baan met 9 holes par 3 biedt voor alle golfers genoeg uitdagingen. Je kunt er goed werken aan de beheersing van het korte spel en er is een aantal holes waar je flink kunt uithalen. Een ronde van 9 holes speel je in ongeveer een uur, dus je kunt tijdens of na het werk een balletje slaan. Beginners kunnen les nemen bij een van de pro’s.

De vereniging organiseert diverse activiteiten en doet altijd mee met de Nationale Golfdagen, waarbij iedereen kennis kan maken met golfen. Voor kinderen en scholen zijn er speciale ochtenden en tijden beschikbaar om de eerste beginselen van het mooie golfspel te leren.

INFORMATIE
Contactpersoon: Ron Pieters
Contact: info@golfvereniginguithoorn.nl
Bezoek website
MEER SPORTVERENIGINGEN