SPORTVERENIGING

Tennis Club QuiVive

Vuurlijn 30, 1424 NR De Kwakel

Bij Tennisclub QuiVive kun je het hele jaar door tennissen. Dankzij de zeven kunstgrasbanen is het tennispark zelfs midden in de winter gewoon open.

TC QuiVive is een kleine, gezellige vereniging met zo’n 450 leden. Er worden vaak (kleinschalige) toernooien georganiseerd voor jong en oud. Er zijn vaste trainers die de tennislessen voor verschillende niveaus en leeftijdsgroepen verzorgen.

Op vaste ochtenden en avonden in de week is er de toss, een leuke mogelijkheid om meer leden binnen de club te leren kennen. Alle niveaus spelen dan met elkaar en het is erg laagdrempelig en gezellig. Voor de kinderen zijn er speciale festiviteiten. TC QuiVive heeft meerdere heren-, dames- en kidsteams die actief meedoen met de competities van de KNLTB, de Koninklijke Nederlandse Lawntennis Bond.

Tijdens competities en andere evenementen kun je een hapje en drankje bestellen op het gezellige terras. Om het “chalet”, zoals de leden het clubhuis noemen, te kunnen openen zijn barkeepers nodig. Daarom zijn alle leden van 19 jaar en ouder verplicht om minstens één bardienst per jaar te draaien.

INFORMATIE
Bezoek website
MEER SPORTVERENIGINGEN