Honk- en Softbalvereniging Thamen - Uithoorn aan de Amstel

Honk- en Softbalvereniging Thamen

Honk- en Softbal

Thamen bestaat in 2020 alweer 58 jaar en onze vereniging heeft de velden op het gezellige complex langs de Vuurlijn in De Kwakel, waarbij beide velden verlichting hebben. Naast de trainingen en wedstrijden organiseert de vereniging diverse evenementen en toernooien gedurende het seizoen.
Lijkt het je leuk om de bal hard te gooien, honken te stelen en heel hard te slaan; kom dan gezellig meetrainen. Je kunt al vanaf 5 jaar beeballen en ben je ouder dan kan je doorstromen naar de honkbal of softbal afdeling. Honkbal, softbal en slowpitch softbal zijn ook sporten die je op oudere leeftijd kunt spelen en leren. Je mag geheel vrijblijvend drie trainingen meedoen om daarna te beslissen of de sport ook iets voor jou is.
Heb je wel al ervaring maar ben je toe aan een volgende stap kom dan ook gerust eens meetrainen en kom kijken of onze leuke vereniging ook iets voor jou is.
Wij hebben veel teams op diverse niveaus en er zijn dus genoeg mogelijkheden. Daarbij zijn de contributies bijzonder redelijk, dus heb je interesse om mee te trainen stuur dan een e-mail naar nieuweleden@thamen.info

Honk- en Softbalvereniging Thamen